Hollywood peeling ansiktsbehandling

Hollywood peeling är en av de senaste laserbehandlingarna och kallas också "carbon laser peeling". Behandlingen passar alla hudtyper och ger din hy en helt ny lyster och fräschör. Under behandlingen appliceras en mask av aktivt kol som får torka in i huden, när masken torkat lasras den bort bit för bit. När man lasrar bort kolet drar det med sig orenheter ur porerna, ljämnar ut hudtonen och stimlerar hudens kollagenproduktion. Gamla och döda hudceller förvinner och huden lämnas ren och fräsch. Vi rekomenderar att du gör behandlingen i en kur på 3-5 behandlingstillfällen men ca 2-3 veckors intervaller för bästa resultat, men den kan även använas som ett kompliment till övriga laserbehandlingar eller som singelbehandling.

 Att tänka på innan behandling; utsätt inte din hud för direkt solljus veckan innan och kom gärna osminkad. Du bör heller inte äta någon medicin som gör dig ljuskänslig.

Att tänka på efter behandling; aAnvänd så lite produkter som möjligt under tiden du gör din kur. Låt laserns effekter få jobba ostört i huden men tillför gärna mycket fukt i form av din vanliga dagkräm. Din hud kan kännas torr de första dagarna efter bahandlingen. Direkt efter behandlingen kan du uppleva en viss rodnad i huden, men det är helt ok att sminka sig direkt efteråt. 

Pris: 800:-/ behandling 

Om du väljer att göra en kur på 3 behandlingar får du 50% rabatt på den tredje behandlingen.

Om du väljer att göra en kur på 5 behandlingar gör vi den femte behandlingen utan kostnad.