Våra lasermaskiner

Vi jobbar med tre olika lasermaskiner som kompletterar varandra för bästa resultat. Varje behandling anpassas även med medicinska hudvårdsprudukter för din hudtyp, speciellt framtagna för att boosta effekten av våra lasermaskiner. Här följer en kortare presentation av våra tre maskiner och dess funktioner.

 

Lucas Plus Q-switched ND:Yag Laser

Är den maskin som vi använder mest och hjärtat i vår studio. En av markadens senaste och mest effektiva maskiner med många användningsområden inom såväl hudvård som tatueringsborttagning. Behandlar med laser i vågländerna: 1064nm, PP1064nm, G1064nm, 532nm. 

 

RBS Maskin

En maskin som behandlar ytliga blodkärl och förstorade porer med radiofrekventa pulser som avfyras genom en tunn nål som läggs mot huden för yttersta precision. Styrkan på pulserna anpassas efter indiviuellt. 

 

Biolight LED Laser

Används som avslutning vid de flesta av våra ansiktsbehandlingar. Genom sitt biostimulerande ljusspektum ökar cirkulationen i hudens kappilärer och stimulerar cellerna på djupet. Maskinen anpassas indiviuellt och har fleras olika ljusspektrum för att behandla olika åkommor.